Fotogalleri for Gedser Fuglestation

- billeder fra Gedser og omegn


Home Login
Album list Last uploads Last comments Most viewed Top rated My Favorites By date Search
Home > 001-Foderbræts og havefugle (Birds at your feeder and in your garden)

Silkehale (Bohemian Waxwing, Bombycilla garrulus)

Silkehale på jorden. Værdien af nedfaldsæbler samt bær fra efteråret kan ikke understreges nok. Marts og april måned er blandt de mest fødeknappe måneder - da stort set alle føderessourcer er spist op. Fodring er specielt vigtig hvis man kan lide at have fugle i haven - fugle trækker fugle til så der vil med garanti være et større liv af fugle når der fodres. Man kan vælge at fodre på strategiske pladser (set ud fra vores synspunkt) således, at man har større gavn af fuglene. Desuden læg' gerne æbler ud med to-fire meter i mellem - det skaber mindre kamp blandt fuglene og de kan derfor bruge mere tid på at spise i stedet for netop kamp.
Æbler og bær tages ind i efteråret og gemmes til vinter-foråret. Bær kan fryses ned og så blot lægges ud på jorden i frossen tilstand.
Gedser By, februar-marts.
Copyright © Louis A. Hansen

185H1966_Black_kite_ad_moult.jpg 185H0263_GreatSkua_1cy_bell.jpg 185H7325-bogfinke-sortmejse-skovspurv-foderhus~0.jpg IMGA7877_silkehale_ground.jpg Greenfinch_call-type3_07-03-2009.mp3 Star_Coot_goldfinch-kald_07-03-2009.mp3 IMGD4402_MUgle-coll.JPG
Rate this file (No vote yet)